مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام، مهریه من 514 سکه هست که با توجه به اینکه نامزدم اموالی نداشتن اداره ثبت مبلغی را ماهانه از حقوق ایشان کسر میکند من 414 سکه را از اداره ثبت و 100 سکه را از دادگاه اقدام کرده ام، از دادگاه هم برای توقیف حقوق نامه بردم ولی گفتن فقط از یک طریق از حقوق کسر می شود پس 100 سکه که از دادگاه اقدام کرده ام را چگونه قرار است بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

هروقت ایشان تمکن مالی پیدا کرد میتوانید بگیرید وگرنه بابت یک دین که از دو مرجع درخواست وصول شده دو بار حقوق را توقیف نمیکنند. ضمنا موضوع دادگاه را پیگیری کنید تا مهریه را برای شما قسط بندی کنند. درصورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بایستی از خوانده مال معرفی کنید تا دستور تامین خواسته شما داده شود