مشاوره حقوقی رایگان - لغو حکم جلب

سلام. خودروی به شخصی فروخته ام ولی ازش دزدیدن. خریدار هم به اتهام واهی ازم شکایت کرده به جرم سرقت منجر به ضرب و جرح. چون خودم به قید ضمانت پروند مواد مخدر ازادم برج هفت باید برم زندان خریدار هم ازین موضوع داره سو استفاده میکنه. ایا میشه جلب رو لغو کنم و در موعد دادرسی 23مرداد خوم در جلسه حاضر بشم

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر . خانواده تون به مرجع قضایی اعلام کنند که شما زندان هستید تا شما را برای موعد دادرسی از زندان احضار کنند. اگر واقعا شکایت واهی هست لازم است وکیل بگیرید .