مشاوره حقوقی رایگان - تهدید مالی

باسلام

40-50 روز پیش بنده گوشی شخصی خود را به عنوان جنس کارکرده در سایت ... برای فروش گذاشتم و طبق عرف 3 روز به شخص خریدار فرصت تست دادم. حال بعد از گذشت 30 روز ایشان برگشته اند و می گویند گوشی اصل نیست و باید پسش بگیری با وجود اینکه گوشی اصل می باشد. با توجه به اینکه یکماه از خرید این گوشی گذشته بنده هیچ اعتمادی ندارم که چه بلایی ممکن سر گوشی آمده بخاطر همین از پس گرفتن آن امتناع میکنم. اما ایشان تهدید کرده اند که به محل کارت میام و آبروریزی میکنم و همچنین اگر به پولم نرسم به ماشینت خسارت وارد میکنم ، دست توام به من نمیرسه. بنده با توجه به اینکه در دانشگاه ... کار میکنم آبروام برایم خیلی مهم است لطفا راهنمایی کنید که چه کاری باید بکنم.
شایان ذکر است بنده از ایشان فقط یک شماره موبایل و اسم و فامیل دارم و آدرس و چیز دیگری ندارم.

باسپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر بتونید ثابت کنید که شما را تهدید کرده میتوانید شکایت کنید