مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مرحوم بدون وراث زن و بچه

سلام برای کفن و دفن و هزینه های دیگر میشه قسمتی از زمین مرحوم رو فروخته تابدهی ایشان روپرداخت کنن البته برادروخواهر هستن وصی وناظر هم معلوم هست بااینهمه میخوام که مشکل برخوردنکنیم اینده

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرفا ورثه می‌توانند اقدام کند افراد دیگر باید مدارک متقن داشته باشند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به گواهی انحصار وراثت داشته و قبل از تقسیم ترکه باید هزینه های کفن و دفن و بدهی ها پرداخت شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا انحصاروراثت بگیرید و
سپس مالیات بر ارث
و قبل تقسیم باید پرداخت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید بدوا گواهی حصر وراثت بگیرید بعد