مشاوره حقوقی رایگان - حذف پرینت خط

سلام دو سال پیش یه سیمکارت به نام شوهرم دستم بود .و یه ساله خاموشه آیا میتونم با داشتن کارت ملی و شناسنامه ی او پرینت هارو حذف کنم.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر ، امکانپذیر نیست. البته مکالمات تا شش ماه ذخیره میشوند .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر یکسال اخیر خاموش بوده باشد پرینتی از آن سیمکارت اخذ نمی شود چون در صورت پرینت نهایتا پرینت حداکثر 6 ماه اخیر داده می شود