مشاوره حقوقی رایگان - حذف پرینت خط

سلام وقتتون بخیر چطوری می تونم پرینت گوشی حذف کنم راهنمایم کنید

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر سیم کارت را انتقال دهید در زمانی که دستور استعلام داده شود تا شش ماه اخیر امکان اخذ پرینت تماس ها و پیام ها در دوران مالکیت شما میسر خواهد بود.

با توجه به صراحت تبصره ماده 104 ق.آ.د.ک.1378 دستور کنترل تلفن افراد منحصرا به دستور قاضی رسیدگی کننده باید باشد و تشخیص اینکه موضوع از موارد مربوط به امنیت کشور است یا خیر؟ نیز به عهده همان قاضی رسیدگی کننده است.

قاضی پرونده کیفری نیز خود راسا حق استعلام و اخذ پرینت مکالمات و پیامک‌ها را ندارد بلکه باید با مکاتبه با ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات کل قوه قضاییه و ذکر اطلاعاتی نظیر: مشخصات پرونده، علل اخذ و محتوی مورد نظر، مشخصات شماره مبداء و مقصد، مقطع زمانی مورد نظر و...، از این مرکز بخواهد تا از اداره مخابرات پرینت پیامک ها و تماس های ورودی و خروجی تلفن همراه شماره مورد نظر را استعلام و نتیجه را به شعبه آرسال نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان پذیر نیست
سوال کامل نیست

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.