مشاوره حقوقی رایگان - تغییر واحد سرایداری به انبار

با سلام مجتمع مسکونی ما 30 واحد و در 5 طبقه می باشد، جدیدا بعضی از مالکین تصمیم گرفتن که واحد سرایداری را تخریب و به جای آن 30 واحد انباری ساخته شود، سوال من این هست که اولا تغییر کاربری با توجه به تعداد واحدها و طبقات قانونی هست و شهرداری مجوز تغییر مشاعات سرایداری به انباری را می دهد و در ثانی چه تعداد از 30 واحد نیاز به اخذ رضایت هست و با حداکثری تعداد واحد ها مجاز به تخریب و تغییر هستند. باتشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
با توجه به اینکه کلیه مالکین در مشاعات سهیم هستند جهت هر نوع تغییر و تحول در مشاعات نیاز به رضایت کلیه مالکین دارد