مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تغییر شکایت کیفری به حقوقی

شکایتی ازبابت فروش مغازه توسط مجتمع سازبه دادسرا تحت عنوان کلاهبرداری نمودم که به جهت عدم پرداخت حق وحقوق دولتی از جمله ساخت ساز بدون پروانه وعدم پرداخت وجه زمین دولتی، هیچ خدماتی از جمله پروانه کسب نمی دهندحال برای الزام فروشنده طبق قردادقصد دارم شکایت کیفری را به حقوقی تغییر دهم لطف راهنمای بفرمایید چکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد شکایت کیفری دارید می توانید شکایت کیفری مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه این کار را نکن، بلکه شکایت کیفری بر علیه او را پیگیری کن و به مجازات جرم کلاهبرداری محکوم کنید بعد با ان حکم هر کاری خواستی انجام بده

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال نامفهوم جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و یا مدارک می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مجددا دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منتظر باشید که جرم کلاهبرداری ارکان خاصی دارد یعنی باید قصد کلاهبرداری وجود داشته باشد و علا باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تغییر شکایت معنی ندارد باید شکایت یا دادخواست جداگانه داده شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید مجددا دادخواست حقوقی تنظیم و ثبت کنید و نمی توانید تبدیل انجام دهید