مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن سند کمپانی خودرو

سلام و عرض ادب
یکی از دوستانم سانتافه 2014 خریده وقتی معامله کرده و تمام شده پولو هم داده و ماشینو گرفته تازه بهش گفتن سند کمپانی نداره و چون برگ سبز به عنوان سند رسمی شناخته میشه مشکلی پیش نمیاد.بنظرتون چه اقدامی کنه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند سبز پلیس راهور را دارد مشکلی نداره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تعویض پلاک باید سند کمپانی موجود باشد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید سند کمپانی باشد و با نامه المثنی نیز می توانید بنام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور پیگیری نمایید اگر مشکلی بعدا قرار است بوجود بیاید بهتر است همین اول کار معامله را فسخ کنید