مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مشاعات ساختمان

سلام وقت بخیر.
ما در یک ساختمان سه واحدی زندگی می‌کنیم که زیر زمین و همکف متعلق
به یک نفر و طبقه اول متعلق به فرد دیگری است.در مشاعات ساختمان علاوه بر موارد عرف ( راه پله و روشنایی و پشت بام و... ) سرویس بهداشتی زیر زمین نیز ذکر شده است. حال مالک طبقه زیر زمین با نصب یک درب سرویس بهداشتی و فضای روشنایی را تصرف کرده و اجاره داده. مالک طبقه اول نیز بعد از طبقه همکف درب دیگری نصب کرده و راه پله و پشت بام را تصرف کرده و استفاده شخصی می‌کند. درصورت شکایت طرفین از یکدیگر، کدامیک بیشتر مقصر است: کسی که فضای روشنایی و سرویس بهداشتی را اجاره داده یا کسی که از فضای بزرگتر استفاده شخصی می‌کند؟
در صورت شکایت حکم به پرداخت خسارت برای اجاره دادن قسمت مشاعات صادر می‌شود یا برای هر دو مالک جریمه لحاظ میشود؟
باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با توجه به سند مالکیت هایتان، فقط حکم رفع تصرف از قسمتهای مشاعی صادر می شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

علی اصول قلع قمع احداثی در قسمت مشاعات و اجرت المثل ان مطابق نظر کارشناس

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر دو
تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام مالکان باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق  قانون تصرف در قسمتهای مشاع نیازمند رضایت سایر مالکین می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هر کدام تک تک بررسی شود