مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مشاعات بدون رضایت همه مالکین

با سلام

بنده ساکن یک مجتمع 21 واحدی بدون پارکینگ هستم. حیاط مشاع مجتمع به عنوان پارکینگ در حال حاضر استفاده میشود و هرکسی زودتر آمد میتواند هر کجا پارک کند. انتهای حیاط پشت یک درخت چند واحد موتور سیکلت پارک میکنند. اخیرا هیات مدیره تصمیم گرفته است که از موتورسیکلت ها بابت پارک در حیاط هزینه دریافت کند. آیا این کار قانونی است؟ در صورتیکه در اون قسمت دوچرخه هم پارک میشود. و مالکینی که صاحب موتور هستند با این قانون مخالف هستند. از نظر قانونی میتوان این هزینه را پرداخت نکرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشاعات در مالکیت کلیه متصرفین و مالکین است و هرگونه دخل و تصرف در مشاعات باید با اجازه کلیه مالکین باشد لذا اخذ وجه پارک موتور سیکلت اگر با تصمیم تمام مالکین صورت گرفته باشد منعی ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هر گونه تغیرات در مشاعات با اجازه تمام مالکین است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از نظر قانونی هیچ‌کس حق پارک خودرو ندارد شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق ماده6 قانون تملک آپارتمان‌ها، تصمیمات مجمع عمومی برای کلیه مالکین الزام‌آور است و مالکین و ساکنین محترم آن‌ها را رعایت کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط با موافقت همه مالکان امکان اجاره مشاعات وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در خصوص انتفاع ازمشاعات باید رضایت کلیه مالکین وجود داشته باشد واگر توافق کلیه مالکین با پرداخت مبلغ جهت استفاده باشد بلا اشکال ودر صورت عدم توافق امکان استفاده و پارک هم نمی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید با رضایت همه مالکین باشد