مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

سلام
من برای کسی از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه فرستادم ولی شخص فاقد ثنا بود
دفتر خدمات از من آدرس شخص و شماره موبایلشو درخواست کرد که من دادم
من نسبت به آدرسی که شخص در آن مکان باشد اطمینان ندارم اگر شخص در آن آدرس نباشه
میخوام بدونم اظهارنامه من چگونه بدست شخص میرسه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بگردی ادرس ازش گیر بیاری و اگر پیدا نکردی و دادخواست زدی مجهوالمکان بزن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید آدرس دقیق محل
سکونت ایشان را اعلام نمایید تا به محل سکونت ، ابلاغیه ارسال گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر شناسایی نشود در محل برگشت می‌خورد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه اظهارنامه برای افراد مجهول المکان ارسال نمی شود