مشاوره حقوقی رایگان - تهمت افترا و نشر اکاذیب

با سلام و احترام، برادر همسر من یک سری پیامک هایی حاوی تهمت ناروا و الفاظ زشت در مورد بنده به تلفن همسر من فرستاده اند ،حتی تهمت هایی به پدر من و روابط خارج از عرف (با دیگران) قبل از ازدواج بنده با برادرش ، فرزندانت رو ببر ازمایش و یک سری حرفهای بی اساس دیگه ،که هیچ کدام از اینها صحت ندارد،بنده از ایشان شکایت کرده ام ،نوبت رسیدگی داده اند،اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید من چگونه میتوانم از خودم دفاع نمایم ،با این حرکات آرامش و آسایش رو از زندگی مشترک30 ساله من گرفته.لطفا رهنمایی کنید.با سپاس.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما دلایل و پیامک ها را ارئه کنید محکوم میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه قذف و توهین و افترا را مطرح نمایید
و از پیام ها اسکرین شات بگیرید و
به دادسرا ارائه نمایید و دفاعیات خود را بیان نمایید

و ایشان محکوم خواهند شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما را زمانی جواب می‌توان داد که پرونده را در شعبه مطالعه کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دفاع خیر
باید اثبات کنید
مدارک خود را ارائه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اسکرین شات همین پیامک ها را ارائه کنید