مشاوره حقوقی رایگان - ارث ماشین

با سلام شوهرم در زمان حیات یک ماشین برای من خریده بود ولی بنام خودش زده بود و به همه گفته بود که ماشین مال زنم هست ایا الان بعد فوت شوهرم میتونم بنام خودم بزنم یا با چنتا شاهد ثابت کنم که ماشین مال من هست؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

متاسفانه اگر مستنداتی نداشته باشید صرف اظهار شفاهی کمکی به شما نمی کند...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را انجام بدهید تا تمام ورثه مشخص گردند

و سپس دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و با معرفی شهود و مستندات و دلایل ، دعوا را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر اثبات موضوع سخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید اما به همین ساده ای نیست