مشاوره حقوقی رایگان - عقبه ی انتقال سند

با سلام ممنون از شما که وقت میزارید
پدر من چند ماهی هست فوت کرده و ما متوجه شدیم سه دنگ زمینی که داشته به نام مادرم زده چطور میتونیم بفهمیم که پدرم خودش به نام مادرم زده ویا مادرم با وکالتی که از پدرم داشته و در چه سالی به نام خودش زده؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی پدر شما زمانیکه در قید حیات بوده اند می توانستند اموال خود را بنام هرکسی که دلشان می خواست انتقال دهند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مشخص نکردید سند تک برگی است یا دفترچه است تاریخ مالکیت روی سند مشخص شده

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در سند های جدید ( تک برگی) روی سند نحوه ی انتقال و دفترخانه ای که این انتقال در آن صورت گرفته ، نوشته شده است و در سند های قدیمی (منگوله دار) هم در صفحه ی نقل و انتقالات اطلاعات دفترخانه و نحوه ی انتقال ذکر شده است. از طریق دفترخانه مذبور پیگیری نمایید