مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه ام از فیش حقوقی پدرم

سلام. من دختر مجرد 24سالمه میخام ازش شکایت کنم برای نفقه
پدرم سال 96 خونه ترک کرد رفت بدون خرجی و پول، سال 99 ماهی 100 هزار تومن به حسابم میداد، پاییز سال 99 ماهی 400 هزار تومن میداد تا اسفند سال 1400، که همچنان 400 هزار تومان میداد
از سال 1401 ماهی 600 هزار تومن داد، بعد از مهر ماه 1401 ماهی 500 هزار تومن میریزه به حسابم و دهم هر ماه هم 250 هزار تومن میده که کلا میشه 750 هزار تومن
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه پدرم بازنشسته‌ نیروی مسلح هست و ماهی 8میلبون و 900تومن حقوقش هست و کلا 750 هزار تومن نفقه من میفرسته، بعد من میخام ازش شکایت کنم اونم فیش واریزی ها رو میخاد بیاره ب قاضی نشون بده بگه براش نفقه میدادم درصورتی ک حقوقش 8میلیون و 900تومن،
آیا قاضی قبول میکنه شکایت من مبنی بر اینکه میخام نفقه ام از فیش حقوقی اش از کانون بازنشستگان نیروهای مسلح کسر شود؟
و آیا ممکنه قاضی فیش واریزی های پدرم قبول کنه برای نفقه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دادگاه محترم میزان نفقه را مشخص می نماید شما هم می توانید هزینه های خود را در دادگاه ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه فرزند با توجه به وسع مالی پدر و سایر اوضاع و احوال مثلا اگر پدر افراد واجب النفقه دیگری هم داشته باشد یا دچار مریضی خاصی باشد یا تشکیل خانواده جدید داشته باشد و .... توسط کارشناس تعیین می گردد ممکن است کارشناس همان 700 را تعیین کند یا بیشتر لذا قابل پیش بینی نیست .
طبق ماده47 قانون حمایت از خانواده - دادگاه در صورت درخواست زن یا سایر اشخاص واجب النفقه، میزان و ترتیب پرداخت نفقه آنان را تعیین می کند.
بنابراین دادگاه می تواند ترتیبی بدهد که نفقه از فیش حقوقی پدر کسر گردد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما شامل چند بعد حقوقی است که باید تک تک بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما می توانید برای نفقه ایام آینده خودتان درخواست کارشناسی کنید و میزان نفقه شما را کارشناس با توجه به هزینه های مربوط به شما و سایر افراد واجب النفقه تحت تکفل پدرتان تعیین می کند