مشاوره حقوقی رایگان - بیمه کردن خودم و همسرم

سلام خسته نباشید. بنده 33 ساله هستم یک ساله ازدواج کردم. پدر مادر من فرهنگی بازنشسته هستن. و الان تقریبا 18 سال هست شغل آزاد مغازه دار هستم. جواز مغازه به اسم برادرم هست. الان بیمه سلامت دارم و میخام خودمو بیمه کنم هزینه ماهیانه بیمه تامین اجتماعی برایم مقداری زیاد است مخصوصا سالیانه افزایش چشمگیری پیدا میکنه. سوال من اینه که راهنمایی کنید کدوم بیمه برای خودم و خانومم مناسبه که واقعا بتونه از پس هزینه های درمانی بر بیاد . ممنون میشم پاسخ بدید تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید رویت مدارک صورت گیرد و بررسی جامع و کاملی از آن داشته باشیم⚖⚖

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اداره بیمه مربوطه پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال شما حقوقی نیست بهتر است از ادارات بیمه پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از بيمه مركزي يا مشاوران بيمه سوال فرماييد