مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام خانه

سلام روز بخیر .ساختمان ما دارای 125 متر مربع میباشد طبقه اول 75متری در قسمت عقب ساختمان وجلوی طبقه اول دو باب مغازه ودر قسمت زیرزمین هم دو باب مغازه دیگر میباشد وطبقه دوم به مالکیت بنده به مساحت 125متر میباشد ودر قول نامه هم مالکیت پشت بام به نام بنده میباشد وتمام تعمیرات ومخارج ساختمان از قبیل نمای سنگ ساختمان ورطوبت وخرابی پشت بام به عهده من میباشد و بنده مبادرت به ساخت پشت بام نموده ام وحالا یکی از مغازها وواحد مسکونی طبقه اول اعتراض نموده اند لطفا بنده را راهنمای فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

طبق قانون تملک آپارتمانها پشت بام ساختمانهای آپارتمانی جزء مشاعات ساختمان است و مالکیت آن بین کلیه مالکین مشترک است، مگر اینکه در سند مالکیت واحدتان یا به موجب عرف محل در مالکیت شما باشد.