مشاوره حقوقی رایگان - فروش فیلترشکن

سلام. من چند روزی هست به دلیل مشکلات مالی اقدام به فروش فیلتر شکن از طریق تلگرام کرده ام هر جا هم پرسیدن گفتن جرم نیست ایا امکان دارد برای من مشکلی به وجود بیاید از طرف قانونی لطفا پاسخ بدین اگه مشکل قانونی برام داشته باشه دیگه ادامه ندم هیچکس هم از من ناراضی نیست.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام عرفا خیر برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد ولی کار شما قانونی نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به طور کلی در قانون دسترسی به سایتی که فیلتر شده است جرم شناخته نمی‌شود. اداره حقوقی قوه قضاییه در نظریه مشورتی شماره 367 اظهار کرده است: استفاده از فیلترشکن، مورد جرم‌انگاری و تعیین مجازات قرار نگرفته و دانلود آن جرم محسوب نمی‌شود.
طرفداران جرم بودن فروش فیلترشکن به ماده 25 و 15 قانون جرائم رایانه‌ای استناد می‌کنند. ماده 25 «در دسترس قرار دادن نرم‌افزارها یا هر ابزار الکترونیکی که صرفا به منظور ارتکاب جرائم رایانه‌ای به کار می‌رود» را مشمول مجازات حبس و جزای نقدی قرار داده است،

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در شرایط حال حاضر فروش فیلتر شکن که بسیار متداول است از نظر عرفی مانعی ندارد اما از نظر قانونی در صورت شکایت و یا گزارش قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله استفاده از فیلترشکن جرم نیست
ولی در صورت فروش فیلترشکن
ممکن است مشکل ایحاد بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استفاده از فیلترشکن جرم نیست
ولی در صورت فروش فیلترشکن
ممکن است مشکل ایحاد بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بطور صریح جرم انگاری نشده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای ارتکاب جرم خرید وفروش شود جرم است در غیر اینصو رت مشکلی نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر براي فروش كالا و خدمات مجوز و پروانه نداريد با موانع قانوني مواجه هستيد
عرف ورود و داشتن اين موارد را جرم نمي داند
ليكن درصورت شكايت و نارضايتي بنظرم پرونده رسيدگي قضايي مي شود
هرچند عنوان اختصاصي مجرمانه نداشته باشد