مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی

سلام ،
بنده کف پای کاملا صاف دارم و قوزک پاهام به سمت بیرون رفتن.
زانوی پرانتزی ، گوژپشتی ، یه مقدار هم لرزش دست و گودی کمر دارم
زیاد نمیتوانم فعالیت کنم و زود خسته میشم.
با این شرایط معاف دائم هستم یا معاف از رزم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با آرزوی سلامتی برای جنابعالی این موارد جزو معاف اما در هر صورت کمیسیون نظام وظیفه می بایست موضوع را تایید نماید همچنین می توانید با تلفن 480 096 نیست تماس بگیرید رزمی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظر من معاف دائم هستید، ولی نظر پزشکان ناجا در بیمارستان ناجا مهم است که البته میتوانید به آن اعتراض کنید تا یه عده پزشک دیگه مجددا بررسی کنند

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام کمیسیون پزشکی باید تشخیص دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان نظام وظیفه پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره تماس گویای سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مشمولان متقاضی معافیت پزشکی با توجه به بیماری، نقص عضو و یا اختلالی که دارند؛

معافیت پزشکی دریافت می کنند. این نوع از معافیت، به سه دسته ی معاف از رزم، موقت و دائم تقسیم بندی می شود.