مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام
سوال داشتم مبنی بر اینکه از کسی شکایت کیفری مبنی بر اجاره نامه مطرح نمودم و اجاره نامه را ارجاع به کارشناسی دادم و جعل توسط کارشناس اعلام شد و شاهد اجاره نامه هم اظهاراتش را نزد بازپرس بازگو کرد کلا به نفع ما بود که بعد از ۳ سال اطاله دارسی بازپرس پرونده حال می گوید جعل به مرور زمان از بین میرود و۷ سال بوده حالا متهم از این قضیه سو استفاده کرده و با اجاره نامه جعل شده طلب اجرت المثل می نماید و در ضمن در حل اختلاف رفته و تامین دلیل کرده بابت اجاره نامه و کارشناس سه نفره ارجاع داده و کارشناسی را در هر محکمه ای ارائه می دهد حال من باید چطور اقدام کنم

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام
جعل در پرونده سابق اثبات شده
سند جعلی در هیچ محکمه ای قابلیت استناد ندارد و مرور زمان و مختومه شدن پرونده اصل موضوع را اثر حقوقی نمیبخشد.
شما با استناد به همان پرونده تقاضای ابطال اجاره نامه را مطرح نمایید.
موفق باشید