مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام
بنده بابت خرید ملک از شخصی چک یک نفر دیگه رو گرفتم و الان صاحب چک از پاس کردن آن به بهانه اختلاف حساب خودداری میکنه چک برگشت خورده منم شکایت حقوقی کردم ایا صاحب چک میتونه در دادگاه به بهانه اختلاف حساب از پاس کردنش خودداری کنه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بستگی به نحوه تکمیل مندرجات چک دارد . تا 80 درصد میتوانید وجه رو مطاله کنید و تضامنا بگیرین ولی بعضی موارد هم هست که اصل حسن نیت و اصول حقوقی دیگر مانع میشوند باید چکتان را وکیل مجرب ملاحظه سپس راهنماییتان کند