مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیزی

درود برشما.بدلیل فعالیت در فضای مجازی به 16 ماه حبس تعزیری محکوم شده ام و حکم تایید و به اجرای احکام ارجاع داده شده و فعلا بدلیل بیماری و نیاز به جراحی و بستری به تایید پزشکی قانونی و بقید وثیقه آزاد هستم. بزرگواری بفرمائید راهنمایی کنید برای مشمول شدن عفو مشروط چه مدت حبس را باید بگذرانم؟ و ایا در مورد جرایم سیاسی و فصای مجازی این عفو منتفی یا دارای تبصره نمیشه و در مورد همه چی یکسانداجرا میشه ...‌سپاسگزارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطابق قانون مجازات اسلامی برای اینکه حکم آزادی مشروط برای مجرمین صادر شود می بایست شرایط زیر بررسی گردد:
| در خصوص محکومین به بیش از 10 سال حبس مجرم حداقل نصف این مدت و در سایر موارد یک سوم مدت حبس را گذرانده باشد.
خیر فرقی نمیکند صرفا حبس مهم است