مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قطع برق

سلام من در خانه حیاط دار اجاره نشینم در ماه گاهی برایم پیش می اید که با دستگاه جوش کوچک 200امپر جوشکاری کنم در حیاط یکی از همسایها که با من مشکل داشت از این مسئله سواستفاده کرده و به اداره برق شکایت کرده راست ودروغ شنیدم که قراره بیان برق را قطع کنن میخاستم ببینم این کارشدنیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مورد بستگی به اداره برق دارد یا تخلف صورت گرفته باشد بله