مشاوره حقوقی رایگان - قطع برق به دلیل عدم پرداخت شارژ واحد تجاری

با سلام
در مجتمع تجاری در کیش غرفه ی من به علت ندادن 4ماه شارژ غرفه و به علت کساد بودن بازار توان پرداخت شارژ رو ندارم
و در قرارداد با پاساژ پرداخت شارژ رو به عهده من گذاشته و در قرارداد من ذکر شده شارژ واحد پاساژ در پایان قرارداد باید تسویه شود و اشاره ای به قطع کردن برق غرقه موقع دیر کرد شارژ اشاره نشده
و الان با اخطار های مکرر تهدید به قطع برق غرفه کرده اند
راهنمایی میخواستم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در این مجتمع ها هییت مدیره می تواند در صورت عدم پرداخت شارژ برق را قطع کند اماابتدا باید اظهارنامه دهد سپس این اقدامات در غیر اینصورت از طریق دادگاه برای دریافت اقدام کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
مدیر مجتمع یا ساختمان می‌تواند به دلیل عدم پرداخت صورتحساب آب گاز برق تلفن و عدم توجه کاربر به آنها درخواست قطع آن را نماید.
در صورت نیاز مشاوره بیشتر تماس بگیرید
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید