مشاوره حقوقی رایگان - نفی نسب ابطال شناسنامه

من با خواستگار سابقم صیغه کردم یه دختر1ساله ازش دارم الان پدر خواستگارم رفته دادگاه شکایت نفی نسب و ابطال شناسنامه دخترمو کرده ایا امکان داره بتونم ازش شکایت کنم یا اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ربطی به پدر خواستگار شما ندارد موضوع

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که نسبت زنا و رابطه نامشروع به شما بدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این مساله به ایشان ربطی ندارد و شکایت رد می شود
در صورتی که به شما نسبت ناروا داده و توهین کرده تحت عنوان افترا و هتک حیثیت از ایشان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر خواستگار شما طرف دعوا نمی باشد ایشان حقی ندارد میتواند شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله البته باید ابتدا رای دادگاه صادر بشود
و اگر رای قطعی به نفی نسب صادر نشود شما میتوانید شکوائیه افترا را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.