مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در فروش زمین

سلام. حدود 36سال 62یا 61 مرحوم پدرم یک زمین به مساحت 190متر از مالک خریداری میکنه که چون متاسفانه اون موقع تازه از روستا به شهر اومده بود زمین زیر دکل های فشار قوی به پدرمون میدن که نمی دونسته حق ساخت نداشته. حدود 15 سال پیش مالک رو شکایت کرد و 5ساعت هم بازداشت بود. ولی سند گذاشتن و آزاد شد و فرداش چند نفر اومدن گفتن ما سال 56 شاهد بودیم که دکل نبوده و مالک فروخته به این اقا اخه تو قولنامه تاریخ رو زدن سال 56 پرونده مختومه شد. دوباره 5سال پیش شکایت کردیم این بار حقوقی و کارشناس اومد و زمین کارشناسی شد و مالک دوباره گفت 56 فروختم اینا باید برن اداره برق زمین شون رو گرفته. در حالیکه که هم تاریخ رو قبل زدن که قبل از عبور دکل های فشار قوی بوده و هم خیلی تو شهر و دادگاه برش داره چطور حقمون رو بگیریم

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. به دلیل گذشت مدت طولانی و فوت یکی از طرفین نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما به صورت حضوری است.