مشاوره حقوقی رایگان - درمورد دیه

عرض سلام و خسته نباشید به مشاوران و وکلای عزیز. میخواستم محاسبه کنید. دیه من چقدر میشه ممنون. شکستگی دنده های اول دوم هفتم هشتم و نهم غیرمحیط قلب و دنده های سوم چهارم پنجم و ششم محیط بر قلب شکستگی در ستون فقرات در تنه مهره دوم و سوم کمری جراحت دامیه بخیه شده در زیر چانه جراحت دامیه بخیه شده در بازوی راست. تجمع خون وسیع در سمت چپ قفسه سینه که تحت تعبیه لوله داخل قفسه سینه در سمت چپ قرار گرفته است. له شدگی بافت هرلوب ریه در طرف راست و چپ مشاوره تخصصی درخواست شد. لگن شکستگی قوس فوقانی و تحانی عانه راست. شکستگی استخوان خاجی در سمت راست. جراحت حارصه در پهلوی راست و پهلوی چپ. جراحت حارصه در قدام زانوی راست و قدام ساق پای راست. جراحت حارصه در قسمت میانی ساعد راست. جراحت حارصه در ناحیه بینی. ممنون از محبت شما

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید طول درمان تمام شود و قاضی برای شما درصد تعیین کند وبعد از مشخص شدن درصد دیگه محاسبه میگردد و دفتر همان شعبه اجرای احکام نیز محاسبه میکند.