مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام بنده در شورای حل اختلاف ماهانه مبلغ 400 هزار تومان برای نفقه دختر 13 ساله که با مادرش زندگی میکند محکوم شدم بنده کارمند اموزش و پرورش هستم با حقوق ماهانه دومیلیون و هفتصد هزار تومان که 1چهارم حقوقم برای مهریه خانم دومم میپردازم (720000) تومان و ماهانه مبلغ 500000 هزار تومان اجاره منزل و مبلغ 900000 تومان اقساط بانکی همچنین ماهانه مبلغ 500000 تومان خرید قسطی از فروشگاه و طبق استشهادیه محلی خرج و مخارج پدر و مادر پیر و از کار افتاده ام را نیز برعهده من میباشد لذا بنده خالص دریافتی ماهانه من 300000 هزار تومان است همچنین بنده با خانمم و یک فرزند نیز داریم که مشترک باهم زندگی میکنیم ایا اگر در دادگاه عمومی حقوقی به رای صادره شورای حل اختلاف اعتراض نمایم احتمال اینکه رای بشکند هست یا خیر لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما نسبت به رای اعتراض کنید احتمال خیلی ضعیف است .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به احتمال زیاد با شرایط خاص شما امکان اجابت خواسته شما متصور است