مشاوره حقوقی رایگان - نقاشی ساختمان

سلام
سوالی داشتم اینکه بنده 4 سال قبل واحد آپارتمانی خودم رو نقاشی شده تحویل مستاجر دادم و بعد از 4 سال ایشون قصد تخلیه دارن و بعضی از دیوارها زخمی شده و حتی تلویزیون رو در پذیرایی به دیوار نصب کرده بودن. با این توضیحات آیا من باید تنها هزینه نقاشی دیوارهای زخمی شده رو بگیرم یا می تونم هزینه نقاشی کل دیوارها رو از مستاجر بگیرم؟ با توجه به اینکه 4 سال گذشته و نقاشی فقط دیوارهای زخمی تفاوت مشهودی با سایر دیوارها خواهد کرد.
با تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نمایید و میزان خسارت را کارشناس مشخص میکند .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدیهی است گذشت چهار سال از رنگ کردن دیوار مستلزم تجدید رنگ عرفی است و ارتباطی به مستاحر ندارد بنابر عرف و رفتار متعارف الزامی به اخذ هزینه رنگ از مستاجر نمیباشد و هزینه مربوطه با موجر است