مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

من ماشین خریدم و به اسم دخترم زدم و حالا قصد جدایی از همسرم دارم و همه می گویند چون ماشین به اسم دخترم هست شوهرم میتواند ماشین را بردارد. میخواستم بدونم آیا راهی هست که این اتفاق نیوفته؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر ماشین به نام دخترتان هست به جز خودش کسی نمیتواند آن را تملک کند . اگر خواستید میتوانید تماس بگیرید/

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر دختر شما زیر 18 سال است و حکم رشد ندارد، چون پدرش ولی وی محسوب می گردد می تواند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنانچه دختر شما صغیر باشد ولی او که پدر او میباشد تا رسیدن به رشد یا سن قانونی 18 سال عهده دار امورات فرزندش خواهد بود
لیکن چنانچه دختر شما به سن قانونی رسیده باشد خیر همچنین اقدامی متصور نخواهد بود و خود فرزند شخصیت حقیفقی کامل و تمام را خواهد داشت از جمله تصمیمات مربوط به اداره اموال خود را بطور مستقل و فارق از ولایت پدر خواهد داشت .