مشاوره حقوقی رایگان - وارد کردن مشروبات الکی

سلام. یکی از آشنایان امشب در فرودگاه امام چهار شیشه مشروب الکی از چمدونش پیدا کردن و امشب تو بازداشتگاه نگهش داشتن تا فردا. اقامت کاری در یک کشور دیگه گرفته. میخواستم بدونم وارد کردن چند شیشه مشروبات الکلی قاچاق محسوب میشه؟و اینکه مجازاتش چطوریه زندان داره ؟ جریمه و شلاق چطور؟ اگه با وثیقه آزاد بشن و بخوان هفته دیگه برن میتونن؟ یا ممنوع الخروج میشن تا زمان دادگاهشون؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله امکان خروج از کشور برای ایشان پس از گذاشتن تامین امکان پذیر است ولیکن درصورت احضار مقام قضایی موظف به حضور خواهد بود و صرف نظر از میزان ان مجازات حبس و شلاق و جریمه در انتظار شخص میباشد در صورت نیاز به همکاری با شماره همراه بنده تماس بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام غلیکم.بلی.زندان ،شلاق،جزای نقدی.بلی میتواند.خیذ نمی شود.یاالله

یک وکیل

سلام" در فرض سوال حمل و نگهداری مشروبات الکلی و جمیع مسکرات ، جرم محسوب می شود و نه قاچاق و مجازات قانونی آن 6 ماه تا 1 سال حبس و تا 74 ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان 5 برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یاد شده می باشد . متهم تا موقع صدور قرار منع تعقیب یا حکم برائت از اتهام یا تحمل کیفر و مجازات ، از لحاظ قانونی حق خروج از حوزه قضائی را ندارد چه رسد حق خروج از کشور و چنانچه دستور ممنوع الخروجی وی صادر نشده باشد خروج وی از کشور بلامانع است .