مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به ملک

باسلام،
بعد از درگذشت والدینم، پس از گذشت 15سال هنوز زمینها و داراییها بین وراث بدلیل عدم تفاهم و اتفاق نظر تقسیم نشده است،
حال یکی از زمینهای پدر مرحومم در قسمتی از روستا بوده است که همسایه مجاور با آگاهی از اینکه وراث تفاهم ندارند سوء استفاده کرده و بدون اجازه از آنها بخشی از ملک پدرم را با لودر خاکبرداری نمود تا برای ملک خودش راه ماشین رو شخصی باز کند،
در این اقدام 20 متر از ملک را تبدیل به راه کرده است،
سوال من اینست که چگونه میتوان از وی شکایت کرد؟ آیا برای شکایت از وی حتما باید همه وراث حضورداشته باشند یا یکی از وراث میتواند از وی شکایت کند؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر برای شکایت تنها یک ورثه نیز کفایت می کند هرچند اگر همه ورثه حضور داشته باشند به طریق اولی یبه مقصود نزدیک تر می شوید.

یک وکیل

سلام" طرح دعوی حقوقی رفع تصرف عدوانی در دادگاه محل وقوع ملک به توسط هر یک از وراث مرحوم یا همه وراث وی و ضمیمه نمودن فتوکپی برابر اصل گواهی انحصار وراثت به دادخواست جهت شناخته شدن وراث مرحوم .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،احدی ازوراث هم می توانداقدام به شکایت نماید،وراث می توانندبرای پیش بردن امورات درآینده،به یکی ازوراث وکالت مدنی بدهند وایشان کارها را پیگیری نماید.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شکایت تصرف عدوانی توسط یکی از وراث قانونی.یاالله