مشاوره حقوقی رایگان - یک چهارم حقوق بابت مهریه

سلام و عرض ادب
من کارمندم و خانمم از یک شهر دیگه درخواست مهریه کرده و کل حساب های بنده بسته شده حتی حساب حقوقی من الان من برای رفع توقیف حساب حقوقی نامه رو کردم و ارجاع دادم به اداره که تایید کنند بعد ببرم دادگاه سوالم اینجاست که الان قبل از توقیف حساب حقوقم پول داشته الان که نامه یک چهارم رو ببرم پول داخل حسابم چی میشه باز میشه یا 1چهارم اونم مسدود میشه ؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام یک چهارم مسدود خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه جزو مستثنیات دین قابل مطالبه است است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ موجود در حساب توقیف خواهد شد
و 1/4 از حقوق ماهیانه شما هم توقیف خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر متاسفانه
تنها از این به بعد اگر حقوقی برای شما واریز بشه یک چهارم آن توقیف و باقی آزاد است و متاسفانه هر پول دیگری به حساب شما واریز یا قبلا وجود داشته باشد قابلیت برداشت ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کل موجودی را می برند و فقط یک چهارم ماهانه کسر می شود