مشاوره حقوقی رایگان - کروکی تصادف بدون امضا یکی از دوطرف

باسلام . پس از بروز حادثه افسر هردو ماشین رو ملاحظه کرد و گفت برید از مدارک ما عکس گرفت . احتمال 50 50 بود ‌. فردای اون روز طرف مقابل رفته بدون حضورمن کروکی سارش گرفته و یک امضا از طرف من زدن و من مقصر شناخته شدم . من خبر نداشتم . از بیمه من استفاده شده . حالا بعداز سه ماه افت قیمت خوردو سمندمدل 97 به مبلغ 22میلیون تومان میخواد و شکایت کرده . . .
من اصلا کروکی سازشی رو امضا نکردم ...
حالا تکلیف چیه...؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شکایت کنید یا اعتراض کنید افت قیمت تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک شما و دادخواست او وضمائم مربوطه را ببینم

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به شکایت از مامور در بازرسی نیروی انتظامی شکایت کنید وبیمه را در جریان بگذارید