مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک

سلام. ملکی را به صورت صفر خریداری کردم که هنوز سند آن آماده نشده بود. درروز معامله مقدار اصلی انباری به ما واقعی عنوان نشد و بعد از آماده شدن پایانکار 5 متر انباری عنوان شده. و در قولنامه ذکر شده (مبلغ انباری به قیمت مبایعه نامه محاسبه میشود) بعد از شکایت در دادگاه اجازه صحبت به ما داده نشد و با همین نوشته رای صادر شد. و ما را به پرداخت مبلغ انباری به قیمت مبلغ هر متر آپارتمان محکوم کردند. سوالی که دارم: در صورتیکه تجدید نظر را انتخاب کنم فروشنده میتواند شکایت کند و مبلغ خسارت روزانه که در قولنامه آمده را درخواست کند؟ و آیا امکان دارد که رای دادگاه تغییر کند یانه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید تجدید نظر خواهی کنید و نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما به صورت گزینه قابل پاسخ نمی باشد  می بایست مدارک شما بررسی گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه خسارت روزانه در قولنامه قید شده باشد قابل مطالبه است...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید تجدید نطرخواهی کنید اما با ارایه مدارک خود به وکیل همکار و نوشتن لایحه توسط وکیل والا در تجدیدنظر هم می بازی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ممکن است
در مهلت مقرر از حکم تجدید نظر خواهی نمایید و دلایل و مدارک مثبت ادعای خود را به دادگاه مربوطه ارائه فرمایید