مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل انباری

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان را از شخصی پیش خرید کردم.
قرارداد بصورت دستی و با حضور شاهد طرفین نوشته شد.
ایشان قبل از عقد قرارداد قول تحویل انباری را هم دادند.
البته این بند در قرارداد ذکر نشده
حال پس از تکمیل ساختمان بدلیل احداث زیر زمین
دیگر انباری در پارکینگ احداث نگردیده
و ایشان قصد دارن زیر زمین را در تملک خود نگه داشته و احیانا آنرا بفروشند.
زیر زمین علاوه بر دسترسی از داخل ساختمان دارای دسترسی جداگانه ای در معبر دیگری نیز می‌باشد.
آیا بنده با استناد به شهادت شاهد مبنی بر اینکه ساختمان دارای انباری هم خواهد بود میتوانم درخواست الزام به تحویل انباری را بنمایم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید
ملاک قرارداد است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد این مورد ذکر شده بر اساس آن الزام فروشنده را بخواهید اگر در قراداد نیست و شفاهی بوده نیاز به اثبات مورد است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل مربوطه به شهرداری نیز اهمیت دارد برای همین موضوع شما جوری است که باید اسناد رویت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ادعای خود را با ارائه مستندات و معرفی شهود اثبات نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

کمی مشکل است که ثابت نمایید ولی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله طبق قرارداد و با استناد به شهادت شهود می توانید دادخواست الزام به تحویل انباری بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

البته ملاک قرارداد است اما با شهادت شهود شاید بتوانید تعهد شفاهی را اثبات کنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
چون در قرارداد قید نشده است امکان نتیجه کم است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست مناسب تقدیم کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
اگر در قراداد ذکر نشده باشد و صرفا یک تعهد شفاهی بوده فنیاز به اثبات با تمسک به شهادت شهود است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می توانید با استناد به شهادت شهود و سایر ادله موضوع خود را در دادگاه محترم پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید بر آنچه در قرارداد آمده عمل شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطابق قرارداد و با استناد به شهادت شهود می توانید دادخواست الزام به تحویل انباری مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در مبایعه نامه انباری هم قید شده می توانید الزام وی را بخواهید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام قرارداد منعقده حاوی آخرین اراده طرفین است که جایگزین کلیۀ مذاکرات و اظهارات شفاهی سابق طرفین در ارتباط با موضوع قرارداد، گردیده است؛ لذا به نظر نمی رسد بتوانید فروشنده را ملزم به تحویل انباری نمایید.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود باید بتوانید اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بعلت اینکه در قرارداد ذکر نشده است نیازمند اثبات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.