مشاوره حقوقی رایگان - حق وكالت

سلام. طبق قراردادي كه با وكيلم براي اجرا گذاشتن مهريه نوشتيم مبنی بر اينكه بعد از دريافت مهريه ١٠٪؜ از مبلغ مهريه به ايشون تعلق بگيره.مبلغ ١٠ميليون تومان هم بابت درخواست و پيگيري براشون واريز كرديم.اما بعد از مشاوره من و همسرم به توافق رسيديم و پرونده مختومه شد.وكيل با من تماس گرفته كه اگه حق وكالت منو پرداخت نكنيد از راه قانوني اقدام ميكنم ايا حق وكالتي به ايشون تعلق ميگيره؟ وقتي پرونده مختومه شده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله حتی در صورت توافق و صلح فی مابین طرفین تمام حق الوکاله طبق آیین نامه به وکیل تعلق می گیرد و می تواند از طریق مراجع قانونی آن را از شما بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما مکلف هستید که
طبق مفاد قرارداد عمل نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله حق الوكاله بايد طبق قرارداد پرداخت شود
احتمالا در قرارداد راجع به صلح و سازش و ختم موضوع قبل از ورود در ماهيت نيز بخشي از حق الوكاله مورد توافق بوده است
كه آن قسمت بايد پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قرارداد ذکر شده باشد که صلح و گذشت شما ارتباطی و حق الوکاله ندارد میبایست ایشان پرداخت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حق الوکاله طبق قرارداد به وکیل تعلق می گیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کل ان مبلع خیر اما به اندازه ای که زحمت کشیده بلی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله شما قرارداد بستید و ملزم هستید به پرداخت توافق کردید ربطی به حق الوکاله ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ده میلیون را نمیتوانید استرداد کنید ولی ب

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر به هیچ عنوان تعلق نمیگیرد زیرا شرط بعد از دریافت مهریه بود به صورت توافقی مبلغی مطابق تعرفه پرداخت شود