مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سرقت

سلام. وقتتون بخیر
حدود 8 ماه در شرکتی مشغول به کار هستم
در اوایل حضورم انبار گردانی شده و بنده در اون تاریخ نصف انبار گردانی حضور داشتم و سپس به مرخصی رفتم و پس از انبار گردانی برگه عدم وجود کسری در انبار را امضا کرده‌ام
ظاهراً همکار بنده که چند مدل از انبار سرقت می‌کرده در آن مدت بارکد اجناس سرقتی را وارد می‌کرده که نشون بده جنس موجوده .الان انبار حدود 250 میلیون کسری داره و انبار گردانی شده که شخص در حین انبارگردانی به بهانه خوردن ناهار متواری شده و دیگه حضور نیافته و برگه کسری انبار را امضا نکرده و من کرده ام
ظاهراً این فرد اجناس را می‌فروخته و جای فاکتور زدن به بهانه خرابی دستگاه پوز پول را به حساب خود میزده و در اوایل کار خود من به دلیل عدم اطلاع به حساب ایشون هزینه دو جنس را داده‌ام ولی ایشون همان دو را هم فاکتور نکرده حدود 400 قلم جنس بوده که گم شده
کارفرما از آن فرد شکایت کرده آیا میتوان سرقت را اثبات کرد یا خیر
همچنین این فرد دوربین هارو به بهانه های مختلف قطع می‌کرده
به همسایه ها هم جنس داده ولی فاکتور نداده و اون افراد هم به بهانه خرابی پوز به حساب ایشون واریز می‌کردند
آیا میتوان ثابت کرد تمام کسری انبار به واسطه دزدی ایشون بوده (که واقعا هم بوده)

پاسخ ها :

اثبات سرقت سرقت