مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام خداقوت
اول اینکه ممنونم که با این سایت فرصتی پیش آوردید که بشه خیلی از سوالات را پرسید و در صورت نیاز وکلای خوب را پیدا کرد.
دوم.
من 5 سال پیش از کسی موتوری را قولنامه ای خریدم که خودش هم قولنامه ای خریده بود صاحب سند قرار شد به نام من بزنه اما من چند ماهی پشت گوش انداختم بعدش که با صاحب سند تماس گرفتم فهمیدم از ایران رفته و عمویش قرار شد با وکالتی که از ایشان داشت بیاد برای سند اما هی بهانه آورد منم دیگه پیگیر نشدم الان می‌خوام بفروشم چطور میتونم سند بگیرم صاحب سند هنوز ایران نیست و عمویش هم بر اساس کرونا فوت کرده فقط کارت موتور و سند موتور دست من هست با قولنامه ی خودم و نفر قبلی با صاحب سند.لطفا راهنمایی بفرمایید
باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به مدل موتور دارد اگر قدیمی باشد امکان سند گرفتن و تعویض پلاک نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وکالتنامه با فوت باطل خواهد شد

شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند را به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سپاس از حسن نظر شما
کاربر گرامی شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده و ایادی ماقبل تنظیم کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سبام
قبلا پاسخ به شما ارائه شده سوال تکراری است اگر هنوز ابهامی دارید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست احراز وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و مالک بدهید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و همه ایادی ماقبل و صاحب سند بدهید.
فقط دقت کنید اگر در عنوان دادخواست اثبات وقوع عقد بیع را ننویسید و فقط الزام به تنظیم سند رسمی بنویسید دادخواست تان رد میشود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند را مطرح نمایید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام دادخواست فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی را ارائه دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست الزام به تنظيم سند رسمي دهيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به طرفیت اشخاص ماقبل دادخواست بدهید