مشاوره حقوقی رایگان - تغییر همزمان نام و نام خانوادگی

ببخشید امکان تغییر نام و نام خانوادگی به صورت همزمان هست؟ و اینکه اگر قبلا پسوندم رو برداشته باشم الان امکان تغییر نام خانوادگی اصلیم رو دارم؟

پاسخ ها :

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

امکان طرح دعوی تغییر نام و نام خانوادگی بصورت یکجا وجود دارد و تنها یک بار امکان‌پذیر است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله هم زمان امکان‌پذیر است ولی تغییر نام کوچک در صلاحیت دادگاه حقوقی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان تغییر نام یا نام‌خانوادگی فقط یکبار امکان‌پذیر است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی می توانید اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر ممکن نیست با این حال از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام نمایید
جهت تغییر نام چنانچه در ثبت موفق نشدید از طریق دادگاه اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

نام خانوادگی شرایطی دارد که اداره ثبت احوال به شما اعلام می کند ولی تغییر نام باید با دلیل باشد و در دادگاه بررسی می شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تا چند سال قبل، افراد برای تغییر نام و نام خانوادگی باید به دادگاه مراجعه می‌کردند. اما اخیراً دیوان عدالت اداری، اداره ثبت احوال را مسئول این امر نموده و این فرآیند تا حد زیادی تسهیل شده‌است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب تغییر نام خانوادگی در صلاحیت ثبت احوال و تغییر نام کوچک در صلاحیت دادگاه می باشد تغییر نام خانوادگی در صورتی که نام مشخصی را مد نظر داشته باشید به این راحتی نمی باشد اما می توانید اقدام کنید