مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی کارکنان وزارت بهداشت

سلام. بنده پرستار رسمی با 13 سال سابقه کار هستم همسرم ساکن و شاغل شهر دیگری است آیا بدون پیدا کردن نفر جایگزین میتوانم به تبعیت از همسر انتقالی بگیرم؟ بیمارستان مبدا شرط جایگزین برام گذاشته، میخام بدونم به لحاظ قانونی میتونن برام شرط جایگزین بذارن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع درخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا بر اساس ایین نامه نقل وانتقال در صورت نبودن نیروی متخصص باید جایگزین معرفی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر از اداره مربوطه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لطفا از سازمان مربوطه پرسش بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انتقال به تبعیت از شوهر ضمانت اجرایی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

مبنای اصلی نقل و انتقالی برون استانی سال 1401، عدم نیاز مبدا به دبیر و همچنین اعلام نیاز مقصد می باشد.

ثبت درخواست نقل و انتقالی درون استانی تنها با رعایت تمامی شرایط و ضوابط گفته شده در شیوه نامه نقل و انتقالات امکان پذیر می باشد.

نقل و انتقالات درون استانی و برون استانی متقاضیان می توانند برای ثبت درخواست انتقالی درون استانی یا برون استانی خود اقدام کنند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به شرایط و قواعد مربوط به انتقالی ارگان مربوطه دارد