مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام اگر بعد از طلاق متوجه بشی که همسرت دوسال با مرد دیگی رابطه داشته آیا کاری میتوانم انجام بدهم در رابطه با مهریه و نفقه چیکار کنم ممنون از کمک شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال تکراریست و قبلاً به این سؤال به نحو مقتضی پاسخ الکترونیکی رایگان و مجانی ارائه شده است و طرح مجدد سؤال بی مورد و بلاوجه است . ضمن اینکه زوجه پس از اجرای صیغه طلاق ، دیگر همسر شما نیست که از لفظ و عبارت همسرم استفاده می نمائید ؟! و خیانت به همسر یا برقراری رابطه نامشروع با دیگران تأثیری در پرداخت مطالبات و حقوق مالی زوجه ندارد .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اینکه متوجه بشوید که همسرتون با بعبارت بهتر همسر سابقتون با شخص دیگری ارتباطی داشته است یا دارد، ارتباطی به نفقه و مهریه نخواهد داشت.

رضا کریمی

جناب آقای رضا کریمی :

دریافت نوبت مشاوره حضوری

در صورتیکه رابطه نامشروع محرز باشد به دلیل اینکه جزء جرائم غیر قابل گذشت میباشد لذا قابل شکایت خواهد بود.
بعد از طلاق وقتی که خانم محترم هیچ نسبتی با شما ندارن نفقه ای به ایشان تعلق نخواهد گرفت مگر اینگه نفقه معوقه دوران نکاح بوده است که معمولا قاضی قبل ار صادر کردن گواهی عدم امکان سازش مسایل مربوطه را تعیین و تکلیف میکندو و در صورت محرز بودن رابطه نامشزوع ایشان باز هم هیچ ربطی به مهریه و نفقه ندارد.