مشاوره حقوقی رایگان - نظر قاضی به ادعای نامزدم برای اینکه اصلاح میکنم

من دوسال پیش با یه پسری نامزد کردم
چون ازدواجم به دلیل اجبار خانواده ام بود اصلا علاقه ای به پسره ندارم و از طرفی هم معتاد به تریاک هست و دست بزن داره چندباری اومده دم خونه پدرم و زده شیشه خونه و شیشه ماشین داداشم رو شکونده که کلانتری محل اومده صورت جلسه کرده و تو پرونده ام هست و دفعات اول که رفتیم دادگاه به مصرفش اقرار کرده و دادگاه هم ازش آزمایش گرفته مثبت بوده و گفته من نمیخوام ترک کنم و جلسات مشاوره هم نیومده چندروز پیش که دوباره دادگاه داشتیم اومده میگه من یه فرصت میخوام و حاضرم تو دادگاه کتبی تعهد بدم و واسه خودش وکیل گرفته و قاضی مارو دوباره به مشاوره فرستاده
ولی من به هیچ عنوان نمیخوام به این زندگی که هنوز شروع نشده یعنی سره خونه زندگیمون نرفتیم و هیچ رابطه ای هم نداشتیم ادامه بدم الان باید من چیکار کنم و با این شرایط چه اقدامی باید انجام بدم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر در زمان عقد هستید و هنوز تمکین نکردید میتونید از حق حبس استفاده کنید . یعنی مهریتون رو مطالبه نمایید و بگید تا مهریه رو نگرفتم تمکین نمیکنم و حتما با یک وکیل مشورت کنید .