مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام. من بخاطر اینکه اتباع هستم و شوهرم ایرانی عقدنامه رسمی ندارم فقط یه صیغه نامه برای هتل و سفر دراوردم شوهرم دراومد مریضی اعصاب داره و من قبل ازدواج خبر نداشتم منو از خونه بیرون کرد من حتی نتونستم لباسامو بردارم الان هفت ماهه میخوام وسایلمو و جهیزیمو بردارم درخونه رو قفل کرده نمیتونم برم هم شکایت کنم الان تصمیم گرفتم خودم برم وسایلمو بردارم، اون میتونه بعدا از من شکایت کنه و اینکه شکایتش به جایی میرسه ؟من فقط وسایلی که خودم خریدمو میخوام ولیست سیاهه هم تازه میخوام اماده کنم شاهد هم دارم میخوام بدون شکایت برم وسایلامو بردارم اونم میتونه بعدا ازم شکایت کنه ؟ دفتر صیغه هم پیشمه

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در عقد موقت شما نمی توانید شوهر را به نفقه یا تهیه مسکن الزام کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما نمی توانید بدون اجازه ایشان وارد منزل شوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در عقد موقت زن نفقه ندارد مگراینکه موقع عقد شرط شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عقدتان موقت است بنابراین نفقه علی الاصول تعلق نمیگیرد مکر انکه در عقد نامه شرط شده باشد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

در نکاح موقت مرد الزامی به تهیه منزل مشترک ندارد و با بردن وسایل از خانه ی ایشان ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود دارد

شما باید دادخواست اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص موضوعات مذبور نمی تواند از شما شکایت کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق شکایت برای شما محفوظ است ولی همسرتان هر ادعایی دارد باید آن را ثابت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدارک مالکیت دارید مشکلی ایجاد نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دادخواست استرداد جهیزیه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با مامور کلانتری و حکم ورود به منزل می‌توانید وارد منزل بشوید و وسایل خود را بردارید.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
اگر فاکتور خرید دارید دادخواست استرداد اموال تقدیم نمایید و از راه قانون حق خود را مطالبه نمایید.
ورود شما به منزل و بردن وسایل اگر ثابت کنید وسایل خودتان را برده اید مشمول عنوان سرقت نیست ولی میتواند عناوین دیگری مانند ورود غیرمجاز و ... را داشته باشد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این اقدام پیشنهاد نمیشود از طریق دادگاه اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله مشکل بوجود می آید
دادخواست استرداد جهیزیه به استناد شهود سیاه، فاکتور مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در قفل است باید توسط پلیس صورتجلسه شود.می توانید وسایل خود را در حضور شاهدان بردارید ...

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
از نظر قانونی اقدام کنید تا مشکلی ایجاد نشود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر برای اموال ادعایی مدرک داشته باشید می توانید برای استرداد اقدام نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدارک مالکیت دارید مشکلی نیست

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر مدارک و دلایلی دال بر مالکیت دارید میتوانید دادخواست دهید. بردن شما بدون هماهنگی و حکم دادگاه ممکن است مشکل ساز شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام مي توانيد طرح دعوا نماييد
بهتر است با توافق و تراضي انجام دهيد و حسب مورد مشاوره تلفني نماييد
در مورد نفقه نيز اگر شرط نشده باشد براي فرزند تعلق دارد
ضمن اينكه مذهب زوج و مرجع تقليد هم شرط است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله امکان طرح شکایت تحت عناوین سرقت و ورود غیرمجاز می باشد توصیه می گردد از طریق قانونی و تقدیم دادخواست اقدام نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی
سؤال شما قبلا پاسخ داده شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما از طریق مرجع قضایی نسبت به استرداد لوازم و جهیزیه خود طبق همان صیغه نامه اقدام نمایید