مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت و زیان اور

با سلام .این جانب به مدت 18 سال متوالی سابقه مشاغل سخت را دارا می‌باشم. قبل از ورود به این شغلم با احتساب خرید بیمه سربازی و بیمه عادی که در جایی مشغول بودم سه سال بیمه عادی را دارا می‌باشم .در ضمن سن بنده42 سال است آیا با این شرایط میتوانم بازنشسته بشوم. باتشکر از همکاریتون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی و در صورت نیاز در دیوان عدالت اداری مطرح شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام 20 سال متوالی و یا 25 متناوب لازم است. با این حال از بیمه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید آن مدت را تبدیل نمایید و اگر به 20 سال متوالی یا 25 سال متناوب برسد میتوانید استفاده کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
حداقل باید 20 سال متوالی یا 25 سال متناوب بوده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید یک سال دیگر حق بیمه پرداخت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

18 سال سخت بعلاوه 4 سال عادی بلی جمعا 22 سال سابقه باید داشته باشی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید یا با شماره 1420 تماس بگیرید