مشاوره حقوقی رایگان - تغییر صندوق بیمه و مستمری

با سلام و احترام
1- هزینه تغییر صندوق بازنشستگی از تامین اجتماعی به خدمات درمانی چقدر است؟
برای رسمی شدن
سابقه 16 سال
2- اگر زن و شوهر بیمه تامین اجتماعی باشند و هر دو از یک صندوق بازنشسته شوند
در صورت فوت مرد، زن می تواند 2 مستمری از تامین اجتماعی بگیرد؟

پاسخ ها :

تغییر صندوق بیمه تغییر صندوق بازنشستگی بیمه دریافت دو مستمری همزمان دریافت همزمان مستمری خود و شوهر مستمری