مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و سرو صدا

با سلام حدود دوماه میشه که طبقه بالایی منزلمان که تک واحدی و راه جدا هست به مستاجر دادم که اول گفتند چهار نفریم ولی در این دوماه هر شب و روز مهمان دارند و مدام سرو صدا میکنند و روی سقف میکوبند، به همسرشان هم تذکر دادم و فقط گفتند چشم ولی بی تاثیر بود به تازگی متوجه شدم که خانم مستاجر دعا نویس و فالگیر هست و رفت و آمدها بیشتر برای اینهاست من چطور میتوانم این موضوع را جهت شکایت اثبات کنم و آیا میتوانم نسبت به فسخ قرارداد یکطرفه طرح شکایت کنم واقعا آسایش رو از ما گرفتند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اگر در قرارداد شما برای مزاحمت حق فسخ ای در نظر گرفته شده باشد میتوانید اقدام امامی توانید از جهت کیفری نیز شکایت نماید و یا وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و سپس شکایت مزاحمت را مطرح کنید
و قرارداد قابل فسخ نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه کیفری مزاحمت علیه ایشان تنظیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه میتونی دوربین مدار بسته بزار جلوی درب ورودی بعد با فیلم دادخواست فسخ قرارداد بده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
بابت مزاحمت می توانید شکایت کنید