مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم از روی پیامک

با سلام
حفاظت رده پیامک های سیمکارت همسرم رو بازیابی کرده و به بنده اتهام رابطه نامشروع زده. در صورتی که بنده هیچ ارتباطی با کسی نداشتم و همسرم با دوست همجنس خودش پیامک هایی رد و بدل کرده و به خاطر آبروی خودم هیچ اقدامی در دفاع از خودم نتونستم انجام بدم .ضمنا از این سیمکارت مدتی بنده استفاده میکردم.آیا قاضی میتونه بر اساس پیامک های سیمکارت همسرم برای بنده حکمی صادرکنه راهی برای دفاع از خودم هست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوال نامفهوم جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و یا مدارک می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می تواند چند موضوع باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ممکن است حکم محکومیت شما
صادر گردد
شما فقط انکار نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
حتما در مهلت مقرر مستدل و مستند از خودتان دفاع نمایید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اصولا ارسال پیامک ناجور رابطه نامشروع محسوب نمیشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شعبه مربوطه پیگیری کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید