مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره مالکیت خودرو

با سلام. یک ماشین توسط بابام به نام من چند سال پیش خریداری شده و سند و پلاک و قولنامه به نام خودم هست ولی دست بابامه الان به علت اختلافاتی که پیدا کردیم ازم گرفته و تمام مدارک سند و همه چی هم دست خودشه ! اقوام و اشناها هم نمیدونن ماشین به نام منه میخوام بدونم بدون اجازه من میتونه ماشین رو بفروشه یا به زور ازم بگیره ؟ و اگه بفروشه من میتونم ادعایی داشته باشم یا چون مدارک پیش خودشه میتونه این کارو بکنه یا به نام کس دیگه ای بزنه ؟؟ اگه من فرضا الان شکایت بکنم میتونم ماشین رو بگیرم یا چون خودش پولش رو داده میتونه ماشین رو پیش خودش نگه داره و جزو املاک خودش بمونه و در صورت فوت پدر هم به من نرسه لطفا جواب بدید و راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر پلاک بنام شما است با تاییدیه از پلیس راهور می توانید ادعای سرقت وتوقیف خودرو را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر برگ سبز و سایر مدارک رسمی به نام شماست و وکالت هم از جانب شما ندارد نمی تواند اتومبیل را به کسی منتقل نماید و در هر حال مسئول می باشد مگر اینکه هبه یا مالکیت خودش را در مراجع قضایی اثبات نماید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند رویت دقیق مدارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما مالک خودرو هستید و به شخصی واگذار و یا وکالت نداده‌اید حرف نمی تواند خودرو را به کسی منتقل کند درست است که در حال حاضر مسئولیت با شماست بابت جزئیات نیاز به بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی تواند به فروش برساند
در صورت فروش مرتکب فروش مال غیر می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

آیا شما شاغل هستید؟ درآمد دارید و خودرو را با پول خودتان خریدید یا پدر با پول خودش خریده ولی بنام شما کرده است؟ هر کدام از این شقوق پاسخ های مختلفی دارند...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر بدون موافقت شما ، امکان انتقال سند مالکیت وجود ندارد

بله قابل استرداد است البته با شرایط خاصی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سند رسمی به نام شما باشد نمیتواند بفروشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بدون موافقت شما امکان انتقال نمی‌باشد.